De filosofie van KONNEKTUS in vier kernwaarden, samen STEP:

Samenwerking: Onze opdrachtgevers zoeken specialisten of teams samengesteld met specialisten voor hun bouw- en ontwerpopdrachten. KONNEKTUS heeft de juiste deskundigheid. Zo doen we allebei waar we goed in zijn. En dat werkt wel zo efficiƫnt.

Transparantie: Zonder heldere afspraken geen goede samenwerking.

Expertise: Onze specialisten zijn specialisten. Dat is niet een open deur, maar een keiharde vereiste. Om hun deskundigheid up-to-date te houden organiseren we trainingen en opleidingen, maar ook avonden waar ze hun kennis met elkaar delen. Goed voor de kennis. Goed voor de samenwerking.

Partnership: Expertise is de basis. Maar ook factoren als persoonlijkheid en bedrijfscultuur spelen een rol als het gaat om de juiste persoon op het juiste project. Ook die aspecten worden meegenomen als wij onze specialisten inzetten. Alleen zo kunnen jarenlange partnerships ontstaan.

Vier kernwaarden die er samen voor zorgen dat onze opdrachtgevers de volgende stap kunnen zetten in hun projecten.

KONNEKTUS is VCU gecertificeerd en NEN 4400-1 geregistreerd, en is aangesloten bij VRO.

KONNEKTUS valt ook onder Horizontaal Toezicht, een vorm van samenwerking met de Belastingdienst die steunt op wederzijds begrip, transparantie en vertrouwen. In een convenant leggen beide partijen vast dat er geen controle achteraf plaatsvindt, maar dat er vooraf afspraken worden gemaakt over de verantwoordelijkheden en de opzet van de financiƫle administratie. Een partnership dat naadloos aansluit bij de filosofie van KONNEKTUS. Een helder voorbeeld van vertrouwen.